Over de bètaversie

Bètaversies zijn niet voor gebruik in de Verenigde Staten. Bètaversies zijn ook niet beschikbaar voor Huawei-apparaten.

We willen graag je mening over de nieuwe functies van onze mobiele producten en nodigen je daarom uit om bètatester te worden. Bètaversies hebben nieuwe functies die je kunt uitproberen voordat we ze officieel releasen.

Houd er rekening mee dat bètaversies mogelijk minder stabiel zijn dan de definitieve uitgebrachte versie. U kunt problemen tegenkomen, zoals app-crashes, functies die niet goed werken of onbereikbare services.

De bètaversie is gratis verkrijgbaar. De functionaliteiten van de app zijn mogelijk beperkt (aankopen kunnen bijvoorbeeld niet beschikbaar zijn). Lees zorgvuldig de voorwaarden van de bètaversie in de Gebruiksrechtovereenkomst.

Je mag de app alleen gebruiken in overeenstemming met de geboden functionaliteit van de geïnstalleerde app-versie.

Ga voor android naar Google Play en tik op ProfielMijn apps en gamesBèta om de lijst met bètaversies die je gebruikt te bekijken.

Op iOS, geeft de oranje markering naast het app-pictogram aan dat u de bètaversie van de app gebruikt.

Voordat je een bètaversie van de app test, lees je zorgvuldig de sectie Bètaversie en abonnementen.